Aftersales

Online afspraak werkplaats

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Indien u een afspraak wilt plannen voor onderhoud of reparatie, kunt u dit doen via onze online afsprakenplanner.

BMW en MINI Wintercheck

Voor slechts €50,- controleren wij uw BMW of MINI op 20 cruciale punten. En krijgt u nu ook nog een wireless charger of bluetooth koptelefoon cadeau

Afspraak maken

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met BMW Service Inclusive  kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen.

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive  onderhoudscontract inkoopt! Alle BMW Service Inclusive  onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat maakt uw BMW bij inruil of verkoop nog aantrekkelijker.

BMW Service Inclusive omvat:

  • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • Motorolie verversen
  • Oliefilter vervangen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Interieurfilter(s)
  • Brandstoffilter(s)
  • Bougies
  • Remvloeistof

 

Onderstaand enkele voorbeelden van onderhoudscontracten:

BMW 1 SERIE.

5 jaar onderhoud voor slechts € 599,-
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

 

BMW 2 SERIE.

5 jaar onderhoud voor slechts € 599,-
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

 

BMW 3 SERIE.

5 jaar onderhoud voor slechts € 699,-
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

 

BMW 5 SERIE.

5 jaar onderhoud voor slechts € 799,-
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

 

BMW X1.

5 jaar onderhoud voor slechts € 699,-
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

 

Onze adviseurs kunnen u informeren over alle onderhoudscontracten.

 

Contact

BMW Condition Based Service is de basis voor slim onderhoud, waardoor u kunt besparen op onderhoudskosten. U wordt automatisch vier weken van te voren geattendeerd op de servicebehoefte van uw BMW. Uw onderhoudskosten zullen lager zijn en het onderhoud is volledig transparant. Bovendien verschillen rijstijlen nou eenmaal. Korte ritjes hebben een andere invloed op bijvoorbeeld uw motorolie dan lange ritten. Ook daar houdt CBS rekening mee. Dat betekent dus dat u service op maat krijgt.

Online afspraak werkplaats  Bekijk de video

BMW Extended Mobile Care  kunt u na elke BMW olieservice, BMW Zomer- of Wintercheck of een APK bij onze service adviseurs afsluiten - voor slechts € 55,- per 12 maanden. Een geruststellende gedachte. En het is zo’n 60% voordeliger dan vergelijkbare pechhulp producten.

Uw Zekerheden

Hieronder kunt u lezen waar u bij onverhoopte pech onderweg op kunt rekenen. U vindt er ook de antwoorden op veel gestelde vragen. Een volledig overzicht van gedekte evenementen, voorwaarden en uitsluitingen vindt u in het BMW Mobile Care Reglement, dat u samen met de BMW Service Card wordt toegezonden.

 

Verder lezen

Opgeleid en gecertificeerd

Onder andere voor de hoog voltage componenten zijn de monteurs bij Martinistad opgeleid en gecertificeerd om aan uw BMW i onderhoud en service te verlenen. Net zoals u gewend bent van onze BMW modellen kunt u bij Martinistad, als u uw BMW i voor onderhoud of reparatie brengt, vanzelfsprekend gebruik maken van onze eigen BMW i als vervangend vervoer. U kunt onze service adviseur vragen naar de mogelijkheden bij het maken van een afspraak.

 

Maak nu een afspraak

Schade aan uw BMW?

Voor alle schade herstel werkzaamheden aan uw BMW kunt u bij ons terecht. Uw BMW wordt door ons gerepareerd volgens BMW fabrieksnormen, waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt en de reparatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerde BMW schadeherstellers. Elektronica, zoals airbags en ABS wordt met BMW testapparatuur gecontroleerd.

Wij worden door vrijwel alle verzekerings-maatschappijen erkend en zijn aangesloten bij de FOCWA. Als u de herstelwerkzaamheden bij ons laat uitvoeren, dan verlenen wij u vier jaar BMW merkgarantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.
Tijdens het schadeherstel zorgen wij uiteraard voor vervangend vervoer. Kleine lakbeschadigingen en deukjes kunnen wij voor u vaak voordelig herstellen worden door gebruik te maken van moderne technieken als Spotrepair en Restylen.

Vervangend vervoer

Gedurende de tijd dat uw eigen auto bij ons in onderhoud is, kunt u beschikken over een huurauto. Wij hebben in onze huurvloot diverse modellen rijden en houden bij het plannen van de huurauto's zoveel als mogelijk rekening met uw behoefte. Indien mogelijk zetten wij gelijkwaardig vervangend vervoer is.

Maak nu een afspraak

Garantie mogelijkheden

BMW PREMIUM SELECTION GARANTIE.

Een auto waar u op kunt rekenen: bij de aanschaf van een gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection ontvangt u automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen zonder kilometerbeperking. Met BMW Premium Selection kiest u voor zekerheid. De auto is namelijk nooit ouder is dan 5 jaar en heeft niet meer dan 120.000 kilometer gereden.

Bekijk welke onderdelen van de auto onder de BMW Premium Selection garantie vallen.

Meer informatie

Bovag garantie

Koop uw auto met zekerheid en garantie.

Voorwaarden particulier

Voorwaarden zakelijk

 

VMD First Class Garantie

Sinds 2017 heeft elke nieuwe BMW en MINI standaard 3 jaar garantie. Na de fabrieksgarantie kunt u de VMD First Class Garantie afsluiten. Deze garantie omvat alle mechanische en elektrische onderdelen van uw BMW of MINI. Zo weet u zeker dat u ook na de wettelijke garantieperiode niet voor onnodig hoge kosten komt te staan.

Ook bij aankoop van een gebruikte BMW of MINI  tot 6 jaar met minder dan 150.000km kunt u de VMD First Class Garantie afsluiten voor een periode van 12 of 24 maanden.

Klik of de onderstaande flyers voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u meteen in voor de nieuwsbrief

Actueel

DE NIEUWE BMW M5.
DE NIEUWE BMW M5.
Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie.
Lees het hele bericht
 
De nieuwe BMW i8 Roadster.
De nieuwe BMW i8 Roadster.
DE NIEUWE BMW i8 ROADSTER. ICOON VAN EEN NIEUWE TIJD. De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie…
Lees het hele bericht
 

Online afspraak werkplaats

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Indien u een afspraak wilt plannen voor onderhoud of reparatie, kunt u dit doen via onze online afsprakenplanner.

Contact.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.