Aftersales

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. 

Maak direct een afspraak met onze online planner.

BMW en MINI Webshop.

Het grootste online aanbod originele BMW en MINIonderdelen, accessoires en lifestyle artikelen. Bestel uw artikelen snel, makkelijk en veilig.

Gebruikt onderstaande knoppen om direct in de webshop van uw vestiging terecht te komen.

Vriesendijk   Martinistad BMW Martinistad MINI Dijker

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met BMW Service Inclusive  kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen.

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive  onderhoudscontract inkoopt! Alle BMW Service Inclusive  onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat maakt uw BMW bij inruil of verkoop nog aantrekkelijker.

BMW Service Inclusive omvat:

 • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
 • Motorolie verversen
 • Oliefilter vervangen
 • Luchtfilter(s) vervangen
 • Interieurfilter(s)
 • Brandstoffilter(s)
 • Bougies
 • Remvloeistof

 

 

Doe de kentekencheck en ontdek de voordelen voor uw BMW. 

Kentekencheck

BMW Condition Based Service is de basis voor slim onderhoud, waardoor u kunt besparen op onderhoudskosten. U wordt automatisch vier weken van te voren geattendeerd op de servicebehoefte van uw BMW. Uw onderhoudskosten zullen lager zijn en het onderhoud is volledig transparant. Bovendien verschillen rijstijlen nou eenmaal. Korte ritjes hebben een andere invloed op bijvoorbeeld uw motorolie dan lange ritten. Ook daar houdt CBS rekening mee. Dat betekent dus dat u service op maat krijgt.

Online afspraak werkplaats  Bekijk de video

Voor alle BMW rijders met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk online is af te sluiten. U kunt daarmee - wanneer u maar wilt - gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat uw BMW 20 jaar oud is. Bij inschrijving ontvangt u de BMW Service Card met BMW Privileges ‘Gold’ status.

 

 • BMW Group Service Centrale 24/7 en 7 dagen per week bereikbaar. 
 • Direct deskundige aan de lijn, die u met tips weer op weg helpt.
 • Hulpverlening ter plaatse geregeld door dichtbij zijnde BMW dealer. 
 • Indien nodig hulpverlening door Erkend Service Partner of hulpdienst.

BMW Verlengde Pechhulp is exclusief voor BMW rijders beschikbaar en kost slechts € 89,- per jaar.  En deze kan u nu eenvoudig online aanschaffen en is zo’n 45% voordeliger dan vergelijkbare pechhulp aanbieders.

Als u BMW Verlengde Pechhulp afsluit in combinatie met een (kleine) onderhoudsbeurt bij één van onze vestigingen betaald u slechts € 55,- !

Opgeleid en gecertificeerd

Onder andere voor de hoog voltage componenten zijn de monteurs bij Martinistad opgeleid en gecertificeerd om aan uw BMW i onderhoud en service te verlenen. Net zoals u gewend bent van onze BMW modellen kunt u bij Martinistad, als u uw BMW i voor onderhoud of reparatie brengt, vanzelfsprekend gebruik maken van onze eigen BMW i als vervangend vervoer. U kunt onze service adviseur vragen naar de mogelijkheden bij het maken van een afspraak.

 

Maak nu een afspraak

Schade aan uw BMW?

Voor alle schade herstel werkzaamheden aan uw BMW kunt u bij ons terecht. Uw BMW wordt door ons gerepareerd volgens BMW fabrieksnormen, waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt en de reparatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerde BMW schadeherstellers. Elektronica, zoals airbags en ABS wordt met BMW testapparatuur gecontroleerd.

Wij worden door vrijwel alle verzekerings-maatschappijen erkend en zijn aangesloten bij de FOCWA. Als u de herstelwerkzaamheden bij ons laat uitvoeren, dan verlenen wij u vier jaar BMW merkgarantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.
Tijdens het schadeherstel zorgen wij uiteraard voor vervangend vervoer. Kleine lakbeschadigingen en deukjes kunnen wij voor u vaak voordelig herstellen worden door gebruik te maken van moderne technieken als Spotrepair en Restylen.

Vervangend vervoer

Gedurende de tijd dat uw eigen auto bij ons in onderhoud is, kunt u beschikken over een huurauto. Wij hebben in onze huurvloot diverse modellen rijden en houden bij het plannen van de huurauto's zoveel als mogelijk rekening met uw behoefte. Indien mogelijk zetten wij gelijkwaardig vervangend vervoer is.

Maak nu een afspraak

Garantie mogelijkheden

BMW PREMIUM SELECTION GARANTIE.

Een auto waar u op kunt rekenen: bij de aanschaf van een gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection ontvangt u automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen zonder kilometerbeperking. Met BMW Premium Selection kiest u voor zekerheid. De auto is namelijk nooit ouder is dan 5 jaar en heeft niet meer dan 120.000 kilometer gereden.

Bekijk welke onderdelen van de auto onder de BMW Premium Selection garantie vallen.

Meer informatie

Bovag garantie

Koop uw auto met zekerheid en garantie.

Voorwaarden particulier

Voorwaarden zakelijk

 

VMD First Class Garantie

Sinds 2017 heeft elke nieuwe BMW en MINI standaard 3 jaar garantie. Na de fabrieksgarantie kunt u de VMD First Class Garantie afsluiten. Deze garantie omvat alle mechanische en elektrische onderdelen van uw BMW of MINI. Zo weet u zeker dat u ook na de wettelijke garantieperiode niet voor onnodig hoge kosten komt te staan.

Ook bij aankoop van een gebruikte BMW of MINI  tot 6 jaar met minder dan 150.000km kunt u de VMD First Class Garantie afsluiten voor een periode van 12 of 24 maanden.

Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden en de premies.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u meteen in voor de nieuwsbrief

Actueel

Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.
Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.
Begonnen vanuit een inspirerend idee en nu werkelijkheid. Elektrische deelauto's inzetten voor zakelijke kilometers. De kick-off van CommShare, Campus Groningen community sharing service, vond 10…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW X6
DE NIEUWE BMW X6
  Innovatief en hoogst onderscheidend BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coup&e…
Lees het hele bericht
 

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. 

Maak direct een afspraak met onze online planner.

Contact.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.