Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoet aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.

Erkend Duurzaam

VMD Groep – Erkend Duurzame partners in mobiliteit.

BMW Group is al jaren één van de beste ter wereld op het gebied van milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen en de VMD Groep voert dit door binnen de bedrijfsvoering van haar vestigingen. Dankzij dit beleid hebben alle drie de vestigingen het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen.

 

Een beter milieu begint bij de juiste keuzes.

Bij VMD Groep staat het belang van de klant als individu en medemens centraal. Daarmee komt vanzelfsprekend ook een medeverantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij voor deze klant. Met het ontvangen van het certificaat “Erkend Duurzaam” laten Vriesendijk, Martinistad en Dijker zien dat zij zowel maatschappelijk verantwoord als duurzaam ondernemen. Door de juiste keuzes te maken op het gebied van afvalverwerking, digitalisering en gerecyclede materialen kiest VMD Groep samen met al haar medewerkers voor een beter milieu. Niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook milieubewust.

 

BMW i staat voor innovatie.

Martinistad te Groningen is BMW i Agent. BMW i is een submerk van BMW en staat voor innovatie. De volledig elektrische BMW i3 rijdt niet alleen emissievrij maar het gehele voertuigconcept is gericht op efficiënte en duurzame elektromobiliteit. Gerecyclede en hernieuwbare materialen beschermen het milieu en vervangen traditionele materialen zoals kunststoffen. In combinatie met bijvoorbeeld een carport met zonnepanelen is ook het opladen van de accu’s milieubewust en duurzaam.

 

Gericht op de toekomst.

Leven en ondernemen in een schoner milieu met duurzame producten is de toekomst waar we naar toe willen werken bij VMD Groep. Niet alleen door de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en milieuvriendelijke technieken op de voet te volgen maar ook door te participeren in projecten en samenwerkingen die dit bewerkstelligen, nu én in de toekomst.

 

Onze locaties: