Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoet aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.

FINANCIEREN EN LEASEN.

Op het gebied van financieren, leasen en verzekeren zijn er vele vormen en mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs kunnen u voorzien van informatie op u vragen en denken graag me uw persoonlijke situatie mee. 

OPERATIONAL LEASE.

Voor de zakelijke rijder is Operational Lease interessant. Hierbij hoeft u namelijk niet te investeren in één of meerdere auto's, het beheer en de bijbehorende administratie. Dit wordt voor u geregeld. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de inruil- of restwaarde.

  

FINANCIAL LEASE.

U kunt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. Hiermee spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) over een looptijd van 12 tot 60 maanden en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. 

  

VERZEKEREN.

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de verzekeringen van BMW en MINI is uw nieuwe of gebruikte auto optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel door uw eigen BMW of MINI dealer bij schade.

 

PRIVATE LEASE.

Zorgeloos genieten van een gloednieuwe BMW of MINI voor een scherp vast bedrag per maand. Met PrivateLease stelt u zelf uw nieuwe BMW of MINI samen, bepaalt u de looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

Bereken direct uw maandbedrag.

>> BMW Private Lease

 >> MINI Private Lease

Onze locaties: