Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoet aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.
Terug naar Nieuws en Acties

BMW en MINI niet getroffen door datalek RDC.

Gepubliceerd op:
BMW en MINI niet getroffen door datalek RDC.

Donderdag 25 maart jl. werd bekend dat er gegevens zijn gestolen van RDC. Uit onderzoek blijkt dat zowel de officiële BMW & MINI en BMW Motorrad dealers als BMW Group Nederland hierdoor niet zijn getroffen. Wij maken dus geen gebruik van de specifieke dienst van RDC waaruit de gegevens zijn gestolen.

Mocht U toch vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen of een mail sturen naar privacy@vmdgroep.nl.  U kunt ook contact opnemen met de Klantenservice BMW / BMW Motorrad: 0800 – 099 22 34 en MINI: 0800 – 099 22 35. Beide zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Wij kunnen niet spreken namens andere autobedrijven. Als een klant bijvoorbeeld ook een auto rijdt van een ander merk of de BMW / MINI is in onderhoud bij een niet-officiële BMW dealer, dan zal hij/zij contact moeten opnemen met het betreffende autobedrijf om te controleren of hij/zij mogelijk is getroffen door het datalek. 

Bekijk ook

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé
De nieuwe BMW 2 Serie Coupé
Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unie…
Lees het hele bericht
 
De BMW i4
De BMW i4
De eerste volledig elektrische BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid en gra…
Lees het hele bericht