Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoet aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.
Terug naar Nieuws en Acties

KOM PROEVEN MET PASEN

Gepubliceerd op:
KOM PROEVEN MET PASEN

Pasen is het moment om gezellig samen te zijn met familie en vrienden. 

En wat is dan een leuk avontuur om samen te beleven? Een proefrit maken in een geweldige BMW natuurlijk!

Ook is Pasen een mooi moment om al onze nieuwe en gebruikte auto’s te komen bekijken. Momenteel staan er ruim 250 zeer aantrekkelijk geprijsde BMW's, MINI's en andere merken op voorraad. Deze kunnen we u met een scherp inruilvoorstel aanbieden.

Er is momenteel een krapte op de automarkt van gebruikte auto’s. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen van gebruikte auto’s zijn gestegen. Bij de VMD GROEP speelt deze krapte niet en kunnen we u juist nu een mooie (inruil)deal aanbieden.

Op tweede paasdag zijn al onze vestigingen open van 11.00 tot 17.00 uur. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om de BMW 2 Active Tourer, BMW iX of BMW i4 Gran Coupe te testen. Als dat geen leuk avontuur is?

Bekijk ook

BMW ACCESOIRES
BMW ACCESOIRES
Geweldig kunnen genieten als u onderweg bent naar uw bestemming. Uw eigen VMD Groep doet er alles aan om uw rijbeleving en gebruiksgemak geweldig te maken! Daarom hebben we deze maand tal van extra&rs…
Lees het hele bericht
 
NIEUW BMW OCCASION LEASE.
NIEUW BMW OCCASION LEASE.
Een scherp all-in maandbedrag en tóch een BMW occasion uit de Premium Selection voor de deur. Met een BMW Ocassion Lease hoeft u niet lang te wachten, het rijplezier kan vrijwel gelijk beginnen…
Lees het hele bericht