Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoet aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.
Terug naar Nieuws en Acties

Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.

Gepubliceerd op:
Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.

Begonnen vanuit een inspirerend idee en nu werkelijkheid. Elektrische deelauto's inzetten voor zakelijke kilometers. De kick-off van CommShare, Campus Groningen community sharing service, vond 10 februari 2020 plaats in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG te Groningen. 

 

Martinistad leverde de 10 Elektrische deelauto's - 6 BMW i3's, een BMW 330e Plug-in Hybride, 2 elektrische MINI's en een BMW 530e Plug-in Hybride, die zullen worden ingezet voor medewerkers van het UMCG die veel zakelijke kilometers maken. Middels een app zijn de auto's te reserveren en te openen en tegen vergoeding worden de deelauto's ook beschikbaar gesteld voor privégebruik.

Henk Snapper, lid Raad van Bestuur van het UMCG zegt trots te zijn om als eerste mee te kunnen doen aan het programma: “Als UMCG hebben we een voorbeeldfunctie voor de stad en regio op het gebied van duurzaamheid, het reduceren van co² uitstoot en gezond ouder worden.”

De pilot met de deelauto’s duurt in eerste instantie een jaar waarin de focus ligt op samen leren, verbeteren en optimaliseren.

 


 

 
     
 

Bekijk ook

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé
De nieuwe BMW 2 Serie Coupé
Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unie…
Lees het hele bericht
 
De BMW i4
De BMW i4
De eerste volledig elektrische BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid en gra…
Lees het hele bericht