Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoen aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.
Terug naar Nieuws en Acties

Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.

Gepubliceerd op:
Martinistad levert 10 elektrische deelauto's voor pilot UMCG.

Begonnen vanuit een inspirerend idee en nu werkelijkheid. Elektrische deelauto's inzetten voor zakelijke kilometers. De kick-off van CommShare, Campus Groningen community sharing service, vond 10 februari 2020 plaats in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG te Groningen. 

 

Martinistad leverde de 10 Elektrische deelauto's - 6 BMW i3's, een BMW 330e Plug-in Hybride, 2 elektrische MINI's en een BMW 530e Plug-in Hybride, die zullen worden ingezet voor medewerkers van het UMCG die veel zakelijke kilometers maken. Middels een app zijn de auto's te reserveren en te openen en tegen vergoeding worden de deelauto's ook beschikbaar gesteld voor privégebruik.

Henk Snapper, lid Raad van Bestuur van het UMCG zegt trots te zijn om als eerste mee te kunnen doen aan het programma: “Als UMCG hebben we een voorbeeldfunctie voor de stad en regio op het gebied van duurzaamheid, het reduceren van co² uitstoot en gezond ouder worden.”

De pilot met de deelauto’s duurt in eerste instantie een jaar waarin de focus ligt op samen leren, verbeteren en optimaliseren.

 


 

 
     
 

Bekijk ook

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN
Om u in deze periode maximaal van dienst te kunnen zijn binnen de reguliere werktijden hebben wij besloten de openingstijden van onze showrooms te verruimen. De koopavonden komen hiermee tijdelijk te …
Lees het hele bericht
 
DE EERSTE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ
DE EERSTE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ
Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte pr…
Lees het hele bericht