Terug
Terug naar Nieuws en Acties

PLUG-IN HYBRID MAAND.

Gepubliceerd op:
PLUG-IN HYBRID MAAND.

Omdat de weg naar de toekomst voor iedereen anders is deze maand de plug-in hybrid in de spotlights. 

Om voor iedereen het juiste antwoord te bieden, hebben we bij BMW drie concepten van geëlektrificeerde en duurzame mobiliteit ontwikkeld: de elektrische auto, de Plug-in Hybride auto en de Mild Hybrid auto. Zo hebben we niet alleen een uitgebreid en aan de wensen van de klant aanpasbaar aanbod, we verbeteren tegelijkertijd continu de ecologische balans van ons hele wagenpark.

Deze maand zetten we bij de VMD Groep de plug-in hybride in "the spotlights".
• Maximale flexibiliteit met de combinatie van een benzine- en elektromotor.
• Perfect voor uw individuele behoeften en dagelijkse ritten.
• Maximale efficiëntie dankzij intelligente energieverdeling en automatisch wisselen tussen aandrijfvormen.

Wilt u meer weten of de plug-in hybride bij uw rijbehoeftes past?

PLAN DE AFSPRAAK 

 
RIJPLEZIER: BMW PLUG-IN-HYBRIDE.

 

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg met het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte het beste uit twee werelden. Het grootste aanbod bestaat uit de BMW X1, BMW X5, BMW M760e xDRIVE,BMW 750e xDRIVE, BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER, BMW 3 SERIE SEDAN, BMW 5 SERIE SEDAN, BMW 5 SERIE TOURING, BMW 7 SERIE SEDAN, BMW X2 xDRIVE25e, BMW X3 xDRIVE30.

 

ONTDEK ALLE MODELLEN

 

 

 

 EEN BMW PLUG-IN HYBRIDE MODEL PAST PERFECT BIJ U.

 

 

Maximale flexibiliteit – ideaal voor bestuurders die maximale variatie wensen.
Perfect voor uw individuele wensen en behoeften in het dagelijks leven dankzij de combinatie van benzine- en elektromotor.
Het steeds grotere aanbod BMW Plug-in Hybride modellen garandeert een maximum aan veelzijdigheid en individualiteit voor iedere levensstijl.


ONTDEK HET VEELZIJDIGE AANBOD>> 

 

 

SOMS KOMT ALLES SAMEN.
U als bestuurder van een Plug-in Hybride profiteert van onder meer een vrijwel geruisloze rijbeleving in de puur elektrische modus en van extra trekkracht dankzij de elektromotor. Veel bezitters van een Plug-in Hybride kunnen nu al het merendeel van hun ritten volledig elektrisch afleggen. Want meestal zijn de dagelijkse ritten niet langer dan 50 kilometer. Afhankelijk van het stroomtarief dat iemand betaalt, zijn nu al aanzienlijke kostenbesparingen te behalen ten opzichte van een conventionele auto. De comfortabele actieradius van een Plug-in Hybride hoeft niet te worden opgeofferd: bij onvoldoende acculading of -capaciteit wordt automatisch de verbrandingsmotor ingeschakeld.

Deze categorie auto’s profiteert ook financieel met belastingvoordeel zoals lagere BPM en halftarief voor de Motorrijtuigenbelasting (t/m 2024), vanwege de lagere CO2 emissie. Wilt u meer informatie over alle voordelen van plug-in hybride rijden? Plan de afspraak met onze verkoopadviseur.

 

PLAN DE AFSPRAAK

 

Bekijk ook

PRODUCT VAN DE MAAND
PRODUCT VAN DE MAAND
BMW allweather rubberen vloermatten NU extra voordelig! Het product van deze maand geeft het interieur van uw BMW een extra modern, stoer en sportieve uitstraling.
Lees het hele bericht
 
BMW 1 & 2 SERIE NU EXTRA VOORDELIG
BMW 1 & 2 SERIE NU EXTRA VOORDELIG
  Tijdelijk als introductie-aanbieding een gratis automaat van €2.118,- op de  BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé . De BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé worde…
Lees het hele bericht