Heeft u gevonden wat u zocht?

* Unieke zoekservice: VMD Matchmaker. Vind de auto die voldoen aan uw specifieke wensen.
Vul uw wensen in en u krijgt een mailtje als wij een match hebben gevonden.
Terug naar Nieuws en Acties

SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO'S

Gepubliceerd op:
SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO'S

Elektrisch rijden wordt al gestimuleerd door de overheid door het schrappen van wegenbelasting en BPM. In juli 2020 wordt dit uitgebreid met een nieuwe regeling: de subsidie elektrische auto's particulieren tot € 45.000,-.

Goed nieuws voor de 100% elektrische en duurzame BMW i3. De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. Vanaf de eerste schets gericht op duurzaamheid. Gebouwd op de kracht van de wind, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. Met in de genen 100% rijplezier. De BMW i3 is een geweldig verhaal om in te rijden. Leverbaar vanaf € 42.411,00 waarbij u kunt profiteren van de subsidieregeling.

 

Ook goed nieuws voor de MINI Electric, want die is er vanaf € 35.100,- tot maximaal € 43.100,- en dus profiteert u altijd van deze regeling!

 

Ontdek de BMW i3    Ontdek de MINI Electric

Bekijk ook

SUPER DEAL DAGEN
SUPER DEAL DAGEN
 Vriesendijk, Martinistad en Dijker presenteren de Super Deal Dagen van maandag 28 september t/m zaterdag 3 oktober. Tijdens deze dagen profiteert u van exclusieve aanbiedinge…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW 5 SERIE.
DE NIEUWE BMW 5 SERIE.
De nieuwe BMW 5 Serie Sedan en nieuwe BMW 5 Serie Touring tillen sportieve, efficiënte en vooruitstrevende karakter naar een nog hoger plan. Het exterieurdesign is uitgebreid ge-update en het int…
Lees het hele bericht