Terug naar Nieuws

Avontuurlijk en anders, de nieuwe BMW X2

Gepubliceerd op:
Avontuurlijk en anders, de nieuwe BMW X2

De BMW X2 Sports Activity Coupé is nieuw en verrassend.  Laat u verrassen door dit nieuwe, avontuurlijke en sportieve model, nu te bewonderen in de showroom bij Vriesendijk, Martinistad en Dijker.

Een stoere, onverzettelijke bolide

Een sportieve mix van de robuustheid van de BMW X-serie en de atletische potentie van een coupé. Lichtvoetige performance en sportieve dynamiek krijgen vorm in deze stoere, onverzettelijke bolide.

Sportieve ambities, lichtvoetige performance

De gloednieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. De dynamische en lichtvoetige performance is werkelijk uniek voor deze klasse. De stoere mix van vele innovatieve technologieën en een zeer hoogwaardig interieur maken  van deze Sports Activity Coupé een extraverte voorloper van een nieuwe tijd.

Sports Activity Coupé met onverzettelijk karakter

De X2 Sports Activity Coupé heeft een uniek karakter dankzij zijn onderscheidende design. Functionaliteit krijgt zeer aantrekkelijk vorm in een mix van urban, energiek en dynamisch. Het design koppelt de suggestie van snelheid en de langgerekte statuur van een coupé aan de robuuste bouw van een BMW X-model.

Een expressief, dynamisch exterieur

De X2 is korter en ruim zeven centimeter lager dan de BMW X1 waarmee hij de technische basis deelt. Deze proporties geven de X2 zijn kenmerkende expressieve, dynamische attitude met opvallend korte overhanging. De styling met langgerekte coupé-achtige daklijn en lage raampartijen versterken de dynamiek. Het merklogo op de C-stijl onderstreept de sportieve aspiraties van de BMW X2.

De bestuurder voelt zich heer en meester

De bestuurder van de X2 voelt zich heer en meester in elke situatie. De zeer doordachte, hoge zitpositie biedt optimaal zicht op de weg en het dashboard. De volledige bediening ligt perfect binnen handbereik en alle informatie is in één oogopslag te zien. De zwevende positie van het  beeldscherm en de bedieningsconsole op het dashboard levert een verbazingwekkend fraai effect op in het donker. Het met zacht materiaal beklede dashboard voelt prettig aan en oogt aantrekkelijk door contrasterend en decoratief stiksel.

Zo ervaart u als bestuurder de sportiviteit, expressiviteit en onverzettelijkheid van de BMW X2 in elk opzicht.

 

 

Bekijk ook

DE NIEUWE BMW X6
DE NIEUWE BMW X6
  Innovatief en hoogst onderscheidend BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coup&e…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
  BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karak…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING.
DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING.
Een dynamisch design, merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BM…
Lees het hele bericht