Terug naar Nieuws

DE NIEUWE MINI

Gepubliceerd op:
DE NIEUWE MINI

NU TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT!

De iconische MINI is sneller, pittiger en leuker dan ooit. De 3-deurs, 5-deurs en de MINI Cabrio hebben een aangescherpt design met o.a. nieuwe koplampen en unieke achterlichten met Union Jack-design. En tijdelijk krijg je bij een nieuwe MINI 3-deurs, 5-deurs of Cabrio de automaat cadeau!

 

EEN NIEUW LICHT OP DE WEG.

MINI matrix LED-koplampen, voor goede zichtbaarheid en een goed zicht. Met deze innovatieve LED-koplampen wordt de weg beter verlicht dan ooit. Door een camera ter hoogte van de binnenspiegel achter de voorruit zal het tegemoetkomend verkeer niet verblind worden. Deze camera zet op basis van de detectie één of meer van de 4 lichtsegmenten uit. Jij zoveel mogelijk licht, anderen geen hinder!

 

 

 

MINI YOURS CUSTOMISED.

MINI loopt voorop met 3D-printen. Zo kun je gepersonaliseerde interieur- en exterieuraankleding bestellen die met deze technologie is gemaakt. Pas bijvoorbeeld de rechterkant van het dashboard aan met een design en kleuren die helemaal volgens jouw smaak zijn. Aan de buitenkant kun je kiezen voor 3D-geprinte side scuttles.

 


 

Bekijk ook

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.
De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.
De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en ze…
Lees het hele bericht
 
DE BMW X7
DE BMW X7
De nieuwe BMW X7 koppelt de uitstraling, exclusiviteit en interieurruimte van een luxe topmodel aan het veelzijdige karakter van een Sports Activity Vehicle (SAV).
Lees het hele bericht