Terug naar Nieuws

DE NIEUWE MINI

Gepubliceerd op:
DE NIEUWE MINI

NU TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT!

De iconische MINI is sneller, pittiger en leuker dan ooit. De 3-deurs, 5-deurs en de MINI Cabrio hebben een aangescherpt design met o.a. nieuwe koplampen en unieke achterlichten met Union Jack-design. En tijdelijk krijg je bij een nieuwe MINI 3-deurs, 5-deurs of Cabrio de automaat cadeau!

 

EEN NIEUW LICHT OP DE WEG.

MINI matrix LED-koplampen, voor goede zichtbaarheid en een goed zicht. Met deze innovatieve LED-koplampen wordt de weg beter verlicht dan ooit. Door een camera ter hoogte van de binnenspiegel achter de voorruit zal het tegemoetkomend verkeer niet verblind worden. Deze camera zet op basis van de detectie één of meer van de 4 lichtsegmenten uit. Jij zoveel mogelijk licht, anderen geen hinder!

 

 

 

MINI YOURS CUSTOMISED.

MINI loopt voorop met 3D-printen. Zo kun je gepersonaliseerde interieur- en exterieuraankleding bestellen die met deze technologie is gemaakt. Pas bijvoorbeeld de rechterkant van het dashboard aan met een design en kleuren die helemaal volgens jouw smaak zijn. Aan de buitenkant kun je kiezen voor 3D-geprinte side scuttles.

 


 

Bekijk ook

DE NIEUWE BMW X6
DE NIEUWE BMW X6
  Innovatief en hoogst onderscheidend BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coup&e…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
  BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karak…
Lees het hele bericht