Terug naar Nieuws

DE NIEUWE MINI

Gepubliceerd op:
DE NIEUWE MINI

NU TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT!

De iconische MINI is sneller, pittiger en leuker dan ooit. De 3-deurs, 5-deurs en de MINI Cabrio hebben een aangescherpt design met o.a. nieuwe koplampen en unieke achterlichten met Union Jack-design. En tijdelijk krijg je bij een nieuwe MINI 3-deurs, 5-deurs of Cabrio de automaat cadeau!

 

EEN NIEUW LICHT OP DE WEG.

MINI matrix LED-koplampen, voor goede zichtbaarheid en een goed zicht. Met deze innovatieve LED-koplampen wordt de weg beter verlicht dan ooit. Door een camera ter hoogte van de binnenspiegel achter de voorruit zal het tegemoetkomend verkeer niet verblind worden. Deze camera zet op basis van de detectie één of meer van de 4 lichtsegmenten uit. Jij zoveel mogelijk licht, anderen geen hinder!

 

 

 

MINI YOURS CUSTOMISED.

MINI loopt voorop met 3D-printen. Zo kun je gepersonaliseerde interieur- en exterieuraankleding bestellen die met deze technologie is gemaakt. Pas bijvoorbeeld de rechterkant van het dashboard aan met een design en kleuren die helemaal volgens jouw smaak zijn. Aan de buitenkant kun je kiezen voor 3D-geprinte side scuttles.

 


 

Bekijk ook

RESERVEER NU DE BMW IX3
RESERVEER NU DE BMW IX3
Exclusief bij VMD Groep. Naar verwachting komt de BMW iX3 in 2020 op de Nederlandse markt. Wilt u als één van de eersten in Nederland rijden in een deze volledig elektrische SUV …
Lees het hele bericht
 
VMD Groep wederom Erkend Duurzaam.
VMD Groep wederom Erkend Duurzaam.
Vriesendijk, Martinistad en Dijker blijven ook de komende 2 jaar officieel Erkend Duurzame autobedrijven. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat onze vestiging…
Lees het hele bericht