Terug naar Nieuws

Martinistad Certified M-Partner.

Gepubliceerd op:
Martinistad Certified M-Partner.

BMW M staat voor passie, kracht en als herkenningsteken voor de ware sportwagens. De huidige BMW M modellen houden deze traditie zeker in ere. Als certified BMW M partner kan het gepassioneerde team van Martinistad u alles vertellen over deze krachtige modellen. 

  

BMW M2 COUPÉ.

Het enige M model in zijn segment. Vol pulserende energie, uit ieder facet blijkt zijn directe afstamming van de BMW autosportmodellen. De BMW M2 Coupé straalt zowel aan buiten- als binnenzijde pure kracht en dynamiek uit. Een auto die is gebouwd om de limiet op te zoeken. Ontwikkeld op het racecircuit – thuis op iedere weg.

 

BMW M3 SEDAN.

Een compromisloze vierdeurs sportwagen met adembenemend design. Met talrijke uit de autosport afkomstige technologische innovaties. Voor nog meer dynamiek en nog lichtvoetiger handling. Voor adrenalinerijke rijmomenten, waarop direct duidelijk wordt: hier worden persoonlijke records gereden – de BMW M3 Sedan.

 

 

 

M4 COUPÉ.

Een ware topsporter voor de weg en het circuit, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken ertussen. Voor adrenalinerijke rijervaringen, waarbij de handen het prettig aanvoelende stuur vastpakken en de vingers de snel reagerende schakel-paddles aantikken. De bestuurder in de M sportstoelen wordt één met de BMW. Een sportauto die het hart sneller doet kloppen – de BMW M4 Coupé.

 

M4 CABRIO.

Met een adrenalineboost de zon tegemoet. Met ultraprecieze handling, inspirerende wendbaarheid en spannende dynamiek. Met een motor die op indrukwekkende wijze van zijn superioriteit getuigt. Met een groot aantal technologieën boordevol onmiskenbare sportgenen. Met een vertrouwen dat bij geopende hardtop uitgroeit tot een zelfverzekerde glimlach: de BMW M4 Cabrio is sportieve vrijheid op vier wielen.

 

 

 

BMW M5 SEDAN.

Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van tot nu toe verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik. De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de 600 pk (441 kW) sterke nieuwe BMW M5 verandert de bestuurder in een zelfbewuste piloot van een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek – puur M rijplezier van een nieuw niveau.

 

M6 COUPÉ.

Hoe kunnen we passie uitdrukken? Men zou het met getallen kunnen proberen. Maar 560 pk vermogen en 4,2 seconden voor de sprint van 0 tot 100 km/h geven slechts een fractie weer van wat de BMW M6 Coupé zo fascinerend maakt. Bij de aanblik van de stijlvol vormgegeven en tegelijkertijd aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie is het enthousiasme van de BMW M ingenieurs al duidelijker herkenbaar.

 

 

 

BMW M6 CABRIO.


De mooiste dromen zijn die met de ogen geopend – en met geopende cabriokap. Zoals in de BMW M6 Cabrio: hier resulteert de onmiskenbare signatuur van BMW M GmbH in de geslaagde combinatie van adembenemende performance en gecultiveerd cabriorijden. Binnen 19 seconden geeft de cabriokap de blik vrij op uw cockpit op maat, naar wens ingericht met bijzonder exclusieve materialen uit de BMW Individual collectie.

 

M6 GRAN COUPÉ.

Indrukwekkend tot in het detail, overweldigend als totaalconcept: de BMW M6 Gran Coupé is veel meer dan de som van perfect afgestemde high performance technologieën. Deze vierdeurs coupé vertegenwoordigt de ervaring en het vakmanschap van de BMW M ingenieurs. Met een even temperamentvol als zelfbewust karakter, dat u aan den lijve zou moeten ervaren.

 

 

 

BMW X5 M.


De BMW X5 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Het royale interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntende prestaties en handling, tegelijkertijd functioneel en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

 

BMW X6 M.

De BMW X6 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower  Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic  transmissie en M specifiek afgestemde xDrive  vierwielaandrijving staan garant voor bijzonder intens rijplezier.Een spectaculaire high performance Sports Activity Coupé, die beslag legt op de pole position met zijn extreme dynamiek, hoogstaand comfort en elegante coupélijn. Een combinatie die de BMW X6 M uniek – en onweerstaanbaar – maakt.

 

Bekijk ook

DE NIEUWE BMW X6
DE NIEUWE BMW X6
  Innovatief en hoogst onderscheidend BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coup&e…
Lees het hele bericht
 
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.
  BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karak…
Lees het hele bericht