Terug naar Nieuws

Officieel Erkend Duurzaam

Gepubliceerd op:
Officieel Erkend Duurzaam

Vriesendijk, Martinistad en Dijker zijn wederom officieel gecertificeerd als Erkend Duurzaam. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat VMD Groep in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Een beter milieu begint bij de juiste keuzes.

Bij VMD Groep staat het belang van de klant als individu en medemens centraal. Daarmee komt vanzelfsprekend ook een medeverantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij voor deze klant. Met het ontvangen van het certificaat “Erkend Duurzaam” laten Vriesendijk, Martinistad en Dijker zien dat zij zowel maatschappelijk verantwoord als duurzaam ondernemen. Door de juiste keuzes te maken op het gebied van afvalverwerking, digitalisering en gerecyclede materialen kiest VMD Groep samen met al haar medewerkers voor een beter milieu. Niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook milieubewust.

 

BMW i staat voor innovatie.

Martinistad te Groningen is BMW i Agent. BMW i is een submerk van BMW en staat voor innovatie. De volledig elektrische BMW i3 rijdt niet alleen emissievrij maar het gehele voertuigconcept is gericht op efficiënte en duurzame elektromobiliteit. Gerecyclede en hernieuwbare materialen beschermen het milieu en vervangen traditionele materialen zoals kunststoffen. In combinatie met bijvoorbeeld een carport met zonnepanelen is ook het opladen van de accu’s milieubewust en duurzaam.

 

Gericht op de toekomst.

Leven en ondernemen in een schoner milieu met duurzame producten is de toekomst waar we naar toe willen werken bij VMD Groep. Niet alleen door de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en milieuvriendelijke technieken op de voet te volgen maar ook door te participeren in projecten en samenwerkingen die dit bewerkstelligen, nu én in de toekomst.

 

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.

 

Bekijk ook

RESERVEER NU DE BMW IX3
RESERVEER NU DE BMW IX3
Exclusief bij VMD Groep. Naar verwachting komt de BMW iX3 in 2020 op de Nederlandse markt. Wilt u als één van de eersten in Nederland rijden in een deze volledig elektrische SUV …
Lees het hele bericht
 
VMD Groep wederom Erkend Duurzaam.
VMD Groep wederom Erkend Duurzaam.
Vriesendijk, Martinistad en Dijker blijven ook de komende 2 jaar officieel Erkend Duurzame autobedrijven. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat onze vestiging…
Lees het hele bericht