Terug

Zakelijke markt

Met een steeds veranderende regelgeving ten aanzien van mobiliteit en de toenemende druk om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen is het beheren van een wagenpark soms geen gemakkelijke opgave. 

Bij het samenstellen van een efficiënt en maatschappelijk verantwoord wagenpark gaat het erom de balans te vinden tussen omgeving, kostenbeheersing en medewerkerstevredenheid. Naast het feit dat het wagenpark het visitekaartje vormt van uw onderneming moet de zakelijk gebruikte auto ook kwalitatief hoogwaardig en onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn.

De ideale zakenauto reduceert de kosten van uw wagenpark, biedt comfort en veiligheid, beschikt over een fascinerend design en uitmuntende rijeigenschappen en is favoriet bij uw medewerkers.

Wij willen u graag helpen bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossingen voor uw onderneming. Door nu slim te beslissen kunt u besparen zonder in te leveren. Vriesendijk, Martinistad en Dijker bieden u graag de kans om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen – nu én in de toekomst.
Als Erkend Duurzaam mobiliteitspartner bent u bij ons hiervoor aan het juist adres.

Onze Accountmanager zakelijke markt, Michiel Winters, kan met objectieve argumenten en passie voor onze merken antwoord geven op uw vragen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt, effectief en wel zo prettig.

 

Luister naar de podcast van Business Exposure waarin Raimond Walthaus in gesprek gaat met Michiel Winters over diverse onderwerpen zoals duurzaamheid, de zakelijke markt in tijden van corona en visie op de toekomst.

ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE MARKT.

Michiel Winters.
06 22 216 666

michiel.winters@vmdgroep.nl

   "Wist u dat fiscaal voordeel en CO2 footprint hand in hand kúnnen gaan met een unieke rijbeleving?"

Met mijn passie voor de merken BMW & MINI wil ik graag uw adviseur zijn op het gebied van mobiliteit. Ik denk graag met u mee over maatwerkoplossingen voor uw onderneming en medewerkers. Want rijden zonder zorgen begint bij ons, of het nu om aanschaf, financiering of onderhoud van uw wagenpark gaat.

 

Contact.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u meteen in voor de nieuwsbrief

Actueel

PRODUCT VAN DE MAAND
PRODUCT VAN DE MAAND
BMW allweather rubberen vloermatten NU extra voordelig! Het product van deze maand geeft het interieur van uw BMW een extra modern, stoer en sportieve uitstraling.
Lees het hele bericht
 
PLUG-IN HYBRID MAAND.
PLUG-IN HYBRID MAAND.
Omdat de weg naar de toekomst voor iedereen anders is deze maand de plug-in hybrid in de spotlights. 
Lees het hele bericht
 

AFSPRAKEN PLANNER 

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. 

Maak direct een afspraak met onze online planner.